why pet friendly?

Viata noastra s-a schimbat semnificativ odata cu aparitia lui Atlas. The great bully a fost maaare (mai ales in mintea mea) inca de la 2 luni, dar fatuca lui senina si latratul ascutit tradau cele 60 de zile de viata de pana atunci. Compania micutului, oricat de needy ar fi fost el ca puppy, s-a transformat incet, incet in pura conexiune, atasament si momente pline de haz. Mi-as mai imagina o dimineata fara boticul lui lipit de perina mea desi nu are voie? As putea sa uit urmele de labute de pe canapea si pamantul de la flori imprastiat in toata casa in urma micului gradinar? Nicio sansa!

Primirea lui calda si plina de entuziasm atunci cand ne intoarcem acasa ne face sa radiem de bucurie la gandul ca ne asteapta. Mingea plina de balute cu care incearca sa ne faca pofta de joaca si smotoceala si expresia clueless cu care o aduce sunt pretextul perfect pentru conexiune. Ce sa mai zic ca sforaie de zici ca a inghitit ceva instrument de suflat si as putea jura ca viseaza unicorni in sandale altfel nu imi explic sunetele pe care le scoate in somn.

E mare, dar e gentil si pupacios si stangacia gesturilor lui-hilara in atatea forme si expresii-ne face sa ne intrebam cand am devenit asa de seriosi si intepeniti?

E felul in care ne cauta, ne urmeaza si nu se desprinde de noi cel care ne invata ca nu ne strica deloc sa indragim, sa ne bucuram de momentele faine impreuna, de cineva care e mereu acolo si gata oricand sa ne aleaga pe noi.

E indescriptibila senzatia de bucurie pe care o avem cand impartasim momente minunate impreuna si, pentru ca el e o parte atat de importanta din noi, indrazim sa marturisim ca te intelegem daca simti la fel .

Cafeaua e mai buna with your best buddy, iar noi abia asteptam sa-l primim aici!

Bunt Bistro