Culoare in fiecare

Povestea diversitatii si-a facut sesizabil zumzetul de decenii bune peste tot. Servind argumente pe tema normalitatii, cei are judeca au uitat de o distinctie capitala: normativ nu inseamna normal. Un indice statistic care este in conformitate cu o norma are rol descriptiv si nu indica sub nicio forma vreun carater de normalitate sau anormalitate.

Pentru fiecare in parte experienta diversitatii inseamna ceva diferit si a trai asumat poate insemna libertate, chin sau tot spectrul dintre. Oricare este felul tau de a fi diferit, gandeste-te ca dincolo de lentilele celor care te vad, e un univers incapator si vast in care fiecare isi are locul, rolul, sclipirea si cel putin o mana de oameni care sunt la fel si care pot canta la unison cu tine.

Pe cat de unici, pe atat de diferiti si, din multe puncte de vedere incredibil de similari. Adevarul e ca ceea ce facem, spunem sau aratam, ne face ceea ce suntem cel putin la fel de mult pe cat ceea ce suntem determina felul in care actionam…Tu ce alegi sa faci? Cum alegi sa fi vazut de ceilalti si ce alegi sa vezi?

Noi alegem sa te vedem pe tine!

Bunt Bistro